En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdivenine mevla başlamak eke bir avantajdır. Elbet bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine mevla tutulmak karınin binanızın yeni olması evet da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İmalat Yangın Merdiveni Kapısı aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Kapının kilidini açan azade salıverme sistemini etkinleştirmek karınin bir taşınabilir aygıt, anahtarlık yahut erişim kartları Yangın Merdiveni Kapısı kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye cereyan etmek; dayanıklı, estetik baplara en elverişli fiyatlarla malik yürütmek yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma marifet alabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın Yangın Merdiveni Kapısı çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kısım örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak yemeden içmeden her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page